Risicomanagement

Voor de bedrijfscontinuïteit is een goed inzicht in bedrijfs- en ondernemersrisico’s essentieel. Wanneer u deze risico’s in kaart brengt, kan u maatregelen nemen om ze te voorkomen, beperken, zelf te dragen of te verzekeren. Wat zijn uw doelstellingen? U wilt bijvoorbeeld doen wat u leuk vindt, uw bedrijf laten groeien, de continuïteit van uw bedrijf waarborgen, zelfstandig zijn, uw idealen nastreven of stoppen voor uw 60e. Als u die doelstellingen wilt behalen, is het belangrijk om inzicht te hebben in wat die doelstellingen in de weg kan staan.

Dat kan door professioneel risico-management. Als Erkend MKB-adviseur helpen wij u met het in kaart brengen van uw bedrijfs- en ondernemersrisico’s. Dit gaat verder dan alleen verzekeren. Wij geven u ook inzicht in de risico’s op het gebied van bedrijfsactiviteiten, bedrijfsmiddelen, veiligheid, mobiliteit, personeel, milieu en vergunningen. Van te voren bespreken we met u wat we gaan doen, wat u kunt verwachten aan output en wat het kost. Tijdens het bedrijfsbezoek stel ik u algemene vragen en vragen over uw bedrijf en personeel. Daarna maken we een ronde door het bedrijf en maken we een risico-analyse.

Binnen twee weken ontvangt u een uitgebreide rapportage van alle bedrijfs- en ondernemersrisico’s. Dan kunt u zelf bepalen welke risico’s u wilt voorkomen, beperken, nemen of verzekeren. Dit draagt bij aan de bedrijfscontinuïteit!

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

Verheijden Financieel Adviesgroep maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie